Nieuwe reis.. Argentinië en verder.

Bericht 1

Ik zit in een simpel hotelletje in het centrum van Santiago de Chili en het is 22.20. Met 4 uur tijdverschil is het nu dus 26.20 in Nederland oftewel 2.20 in de ochtend van 26 november. Ik ben 24 november om 7 uur opgestaan en heb om 19.55 het vliegtuig van Amsterdam naar Santiago de Chili genomen. Daar ben ik vanochtend rond 11 uur aangekomen na een tussenstop in Buenos Aires. Aangezien ik nooit kan slapen in een vliegtuig heb ik nu dus 17+24+2.30= 43,5 uur niet geslapen.
Een groot plichtsbesef dwingt mij een bericht voor mijn blog te schrijven, nu ik over wifi in mijn hotelletje beschik.
Maar nu slaat de slaap medogenloos toe en daarom wordt dit bericht nummer 1 van mijn nieuwe reis slechts erg kort.
Een volgende keer hoop ik meer stof en minder slaap te hebben.

Het historische nationaal museum op de Plaza de Armas in Santiago de Chili.

Ondertussen is het 10.48 geworden. Zo langzaam typ ik nu op mijn platte Chinees.
En nu stop ik er echt mee, maar mijn reis en mijn blog zijn van start.

Park op de Plaza de Armas in Santiago.

Eén antwoord op “Nieuwe reis.. Argentinië en verder.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.