10 antwoorden op “Lezingen”

 1. Is het ook mogelijk om de vele praktische tips van Frank ergens terug te vinden (boek of lezing) of gaan deze meer over 1 reis?

  Groet Annelies

 2. Hallo Mick Markgraaf, Frank fietst op dit moment bij Pamplona en ik heb hem gevraagd wanneer hij terug komt. Ik houd de blog voor hem bij.
  Via whatsapp houden we contact en stuurt hij mij de berichten die ik vervolgens op de site plaats. Persoonlijk verwacht ik hem in September weer terug in Nederland. Dan hoor ik ook wanneer hij weer een pakkende lezing gaat geven. Ik heb jouw vraag in ieder geval aan Frank doorgegeven.

  Vriendelijke groet,
  Namens Frank van Rijn. I

 3. Frank is op dit moment in Marokko op de blog pagina publiceer ik (webmaster) de berichten die hij inderdaad erg beeldend meemaakt en veel van de geschiedenis opzoekt en erover verteld. De foto’s vullen menig fantasie van deze toch wel bijzondere avonturier. Bedank voor de reactie.

 4. Aantal lezingen van Frank bezocht (Vledder en Groningen), hij vertelt beeldend van zijn reizen, ik probeer weer eens een lezing bij te wonen.

 5. Frank is nu in Marroko en zal ergens in September terug komen. Zo gauw hij weer een lezing gaat geven , komt het op de website te staan.
  Op dit moment wordt de blog steeds aangevuld, zodat trouwe lezers hem kunnen volgen op zijn fiets avonturen. Bedankt voor u reactie. Vriendelijke groet, Namens de Wereldfietser Frank van Rijn, (ik zorg dat de blog wordt onderhouden).

 6. wanneer is er weer eens een lezing in oost Nederland ?
  Ben 1x geweest en zal graag weer eens gaan !

 7. Ik volg Frank ook al heel lang en ben bij een aantal lezingen geweest. Ik hoop ook op een lezing in de buurt. Frank kan erg leuk vertellen over zijn reizen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.