Mijn blog gaat dus weer van start.

Nadat mijn blog een tijd stil heeft gelegen (voorjaarsvacantie of luie bui van mij?) ga ik de draad weer opnemen. Ik werk momenteel aan mijn 16e boek dat een aantal korte (nooit in boekvorm verschenen) reisverhalen zal bevatten. Dat boek zal nog wel een flinke tijd op zich laten wachten, want grote ijver kan mij niet verweten worden.

Elke dag een paar woordjes maar,

Maakt een compleet boek in een jaar.

Een van die verhalen zal gaan over een indrukwekkende processie die ik bijwoonde in Cuzco (Peru). Om alvast een beetje in de sfeer te komen heb ik uit mijn verzameling (chaotische rijstebrijberg?) van 36.000 dia’s een paar exemplaren opgevist over dit onderwerp en die hierbij gevoegd. Helaas kan ik daar nog geen stukje tekst bij leveren, aangezien ik die nog niet uitgetypt heb. Die tekst staat nog handgeschreven op kladpapier en ik wil het u niet aandoen die hanenpoten (Frankiaans Sanskriet) ter vertaling voor te leggen. Voor sommigen zou dat misschien een leuke puzzel zijn, maar voor anderen eerder een grote ergernis. Geduld dus en te zijner tijd kunt u het allemaal lezen en zien in een fraai geïllustreerd boek, waarvan zelfs ik de titel nog niet ken.

Maar mijn blog gaat dus weer van start.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.