De meest onhandige selfie schieter van het oostelijk halfrond en ook van het noordelijk halfrond

Alles draait juist de andere kant op dan ik wil met zo’n selfie staaf. Zonder twijfel ben ik de meest onhandige selfie schieter van het oostelijk halfrond en ook van het noordelijk halfrond. Misschien ploegt er diep in het Amazone geniet een campesino zijn maisveldje om, die de staaf nog onhandiger zou hanteren dan ik.

Hier nog een die een van de vele ander toeristen van mij maakte.

Misschien schrijf ik later nog een heel kort stukje. Ik ga nu een bak rijst zoeken als verlaat kerstdiner.

Eén antwoord op “De meest onhandige selfie schieter van het oostelijk halfrond en ook van het noordelijk halfrond”

  1. Erg leuk om nu persoonlijk te vernemen van Frank van Rijn waar hij fietst. Wat was er eigenlijk mis met de zelfontspanner? Bij selfies heb je altijd een arm in beeld. Sommige rare trends moet je niet aan mee willen doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.