Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.90.159.192 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
87 berichten.
Willy Willy uit Antwerpen schreef op 7 december, 2017 om 4:10 pm:
Dag Frank, veel reisplezier in Thailand, heb gezien dat het deze keer op een Santos is...hopelijk bevalt het u. Groetjes Willy
Brigitte Boerée. Brigitte Boerée. uit Haarlem schreef op 20 november, 2017 om 1:47 pm:
Hoi Frank. Wat een fantastisch boek heb je weer geschreven! Ik heb ze allemaal en herlees ze regelmatig. Vanavond heerlijk het laatste stuk uit lezen. Mijn complimenten, ga zo door! Hoe lang tot het nieuwe boek???
Ariane Blees Ariane Blees uit Zaandam schreef op 17 november, 2017 om 3:43 pm:
Drie Kameleons zojuist uitgelezen. Weer was ik "mee op reis". Geweldig! Ga zo door met je reizen, dan kan ik lekker meegenieten.
Henk Vos Henk Vos uit Leidschendam schreef op 4 oktober, 2017 om 7:42 pm:
Beste Frank, Zonder enige uitzondering alleen maar positieve verhalen over je boeken en lezingen. Terecht, de wijze waaro je je lezer en de toehoorder meeneemt om jouw reis te (her)beleven is uniek en geeft plezier, enthousiasme, inspiratie en humor. Dank en ga zo door.
André van der Beek André van der Beek uit Sommelsdijk schreef op 28 september, 2017 om 11:30 am:
Beste Frank, ik zie uit naar je nieuwe boek. Zodra deze er is ren ik naar de boekhandel. Mijn verzameling zou niet compleet zijn als je nieuwste boek er niet bij staat! Nog veel mooie kilometers gewenst!
Ton Apeldoorn Ton Apeldoorn uit Heerhugowaard schreef op 26 september, 2017 om 4:33 pm:
Beste Frank, Omdat ik regelmatig in Oeganda kom was ik geïnteresseerd in jouw boek Even naar de Evenaar. Dat boek viel in zo'n goede (Afrikaanse) aarde dat ik daarna bijna al jouw boeken, in ieder geval jouw Afrikaanse avonturen, heb gelezen. Geweldig! Aangestoken door jouw verhalen ben ik inmiddels gestart met de organisatie van een fiets- en auto safaritoer door Oeganda, lang niet zo extreem als jouw fietstochten, maar toch redelijk avontuurlijk. Bedankt voor jouw inspiratie. Groeten, Ton
Rutger Rutger uit Paterswolde schreef op 21 september, 2017 om 8:46 pm:
Hoi Frank, Ik heb een stuk of 6 boeken van je gelezen; vanmiddag weer een andere meegenomen uit de bibliotheek. Ge-wel-dig leuk om te lezen! Hartelijk dank! Ik zag net dat je nu in Spanje zit; geniet er van! Er zijn maar weinig mensen die zoveel van de wereld meekrijgen als jij. Groeten van Rutger
Jos van Hees Jos van Hees uit Vagueira Portugal schreef op 26 augustus, 2017 om 1:00 pm:
Tijdens mijn vakantie heb ik met veel plezier en bewondering jouw boek "Door Sahara en Sahel"gelezen.
Yvonne Hontelé Yvonne Hontelé uit Uffelte schreef op 17 juli, 2017 om 3:24 pm:
Frank ik ben al sinds 1980 een hartstochtelijk wereld-wandelaar maar heb enorm genoten van bijna al je boeken. Geen lezingen wegens gehoorproblemen helaas. Met niets te vergelijken jouw reizen. En nu weer opnieuw via de bieb als e-book. Dank voor dit geweldige initiatief. Nog veel bijzondere reizen gewenst. Mijn favorfavoriete voettocht was door Mongolië met Rik Idema. Die had daar ook duizenden km gefietst en woont er nu (Tseren Tours).
Kitty Kitty uit Rosmalen schreef op 21 juni, 2017 om 9:43 am:
Beste Frank, dank zij de e-boeken van de bibliotheek heb ik jouw boeken ontdekt! Ik geniet van je avonturen en je nuchtere kijk op alles wat je overkomt en meemaakt tijdens je reizen. Ik wens je een hele goede reis en weer een behouden thuiskomst!
Willy Moelans Willy Moelans uit Antwerpen schreef op 14 juni, 2017 om 2:18 pm:
Beste Frank, nu je toch in Thomery bent is het misschien het moment om Guedelon aan te doen, waar ze een Middeleeuws kasteel aan het bouwen zijn zoals men dit deed in de Middeleeuwen. Groetjes Willy
Ariane Blees Ariane Blees uit Zaandam schreef op 27 mei, 2017 om 9:18 pm:
Ik wil ook naar Namibië Frank, dus schiet op met dat boek! Zonder dollen: als ik jouw avonturen lees is het net of ik mee ben. Dus ik hoop, net als andere lezers, dat je nog vele jaren leest en schrijft!
Erik Erik schreef op 21 april, 2017 om 9:20 am:
hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
Jan Bastiaansen Jan Bastiaansen uit Rijsbergen schreef op 7 maart, 2017 om 10:26 pm:
'Beste Frank, 19 naar geleden was ik bij een lezing van je in Breda. Daar kocht ik het boek Twee Scherven.Nu las ik het nog eens .In de loop der tijden heb ik sindsdien de meeste boeken van je gelezen. Steeds kan ik mij verplaatsen in de streek waar.je bent.Het is altijd geweldig om ze te lezen..Ik ben nog steeds jaloers op je. ik ben 77 jaar oud en had ook dat willen meemaken. Vele fietsreizen heb ik gemaakt, steeds echter veel kortere afstanden.Ik wens je nog een lange gezonde tijd om nog uitdagingen aan te gaan. Succes daarmee.
Willy Willy uit Antwerpen schreef op 3 december, 2016 om 7:52 pm:
Dag Frank, spijtig dat ik op uw item van lezingen niet meer kan nakijken wanneer en waar er een lezing van u plaatsvind. Als dit in de buurt was (Roosendaal of Breda of dergelijke) kon ik mij altijd verheugen op een leuke avond. Groetjes Willy
Geertje Geertje uit Helmond schreef op 23 oktober, 2016 om 1:29 pm:
Hallo Frank, ik ben een grote fan van je reisverhalen. Heb al je boeken en sommige zelfs in meerdere uitvoeringen. Ik heb er 22 om precies te zijn. Heb ze allemaal wel 2 of 3 keer gelezen, en ze blijven me gewoon boeien. De manier waarop jij al die kilometers aflegt op je fiets en de droge humor waarmee je je ervaringen in je boeken verwerkt. Ik snap zelf ook niet dat ik gemist heb dat er weer een nieuw boek uit is. De hanen van de koning, dus ik heb het boek meteen besteld, kan ik het deze week nog gaan lezen. Hoop nog lang van je verhalen te mogen genieten.
Judith Judith schreef op 16 september, 2016 om 12:04 pm:
Dank voor jaren inspiratie en leesplezier!
Hannie Hannie uit Berkel-Enschot schreef op 31 augustus, 2016 om 1:22 pm:
Dankjewel voor 10 pagina's gratis proza met prachtige foto's. Ik heb ze uitgeprint om later te lezen. Lieve Frank nog vele gezonde kilometers toegewenst.
diederik diederik uit alkmaar schreef op 26 augustus, 2016 om 6:08 am:
Hoi Frank, Samarkand en Buchara, rustig , mooi, warm. IK LEEES NU JE LAATSTE BOEK. bELLENBLAZEN IN KHIU NGIEW. jAMES, EN JE ONZEKERHEID
DIDI werther DIDI werther uit alkmaar schreef op 26 augustus, 2016 om 5:40 am:
wat kan ik zeggen, frank is saai en ironisch, aardig goede schrijver. Ik heb al zijn boeken gelezen. Grote fan!