Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.140.171 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Erik Erik schreef op 21 april, 2017 om 9:20 am:
hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
Jan Bastiaansen Jan Bastiaansen uit Rijsbergen schreef op 7 maart, 2017 om 10:26 pm:
'Beste Frank, 19 naar geleden was ik bij een lezing van je in Breda. Daar kocht ik het boek Twee Scherven.Nu las ik het nog eens .In de loop der tijden heb ik sindsdien de meeste boeken van je gelezen. Steeds kan ik mij verplaatsen in de streek waar.je bent.Het is altijd geweldig om ze te lezen..Ik ben nog steeds jaloers op je. ik ben 77 jaar oud en had ook dat willen meemaken. Vele fietsreizen heb ik gemaakt, steeds echter veel kortere afstanden.Ik wens je nog een lange gezonde tijd om nog uitdagingen aan te gaan. Succes daarmee.
Willy Willy uit Antwerpen schreef op 3 december, 2016 om 7:52 pm:
Dag Frank, spijtig dat ik op uw item van lezingen niet meer kan nakijken wanneer en waar er een lezing van u plaatsvind. Als dit in de buurt was (Roosendaal of Breda of dergelijke) kon ik mij altijd verheugen op een leuke avond. Groetjes Willy
Geertje Geertje uit Helmond schreef op 23 oktober, 2016 om 1:29 pm:
Hallo Frank, ik ben een grote fan van je reisverhalen. Heb al je boeken en sommige zelfs in meerdere uitvoeringen. Ik heb er 22 om precies te zijn. Heb ze allemaal wel 2 of 3 keer gelezen, en ze blijven me gewoon boeien. De manier waarop jij al die kilometers aflegt op je fiets en de droge humor waarmee je je ervaringen in je boeken verwerkt. Ik snap zelf ook niet dat ik gemist heb dat er weer een nieuw boek uit is. De hanen van de koning, dus ik heb het boek meteen besteld, kan ik het deze week nog gaan lezen. Hoop nog lang van je verhalen te mogen genieten.
Judith Judith schreef op 16 september, 2016 om 12:04 pm:
Dank voor jaren inspiratie en leesplezier!
Hannie Hannie uit Berkel-Enschot schreef op 31 augustus, 2016 om 1:22 pm:
Dankjewel voor 10 pagina's gratis proza met prachtige foto's. Ik heb ze uitgeprint om later te lezen. Lieve Frank nog vele gezonde kilometers toegewenst.
diederik diederik uit alkmaar schreef op 26 augustus, 2016 om 6:08 am:
Hoi Frank, Samarkand en Buchara, rustig , mooi, warm. IK LEEES NU JE LAATSTE BOEK. bELLENBLAZEN IN KHIU NGIEW. jAMES, EN JE ONZEKERHEID
DIDI werther DIDI werther uit alkmaar schreef op 26 augustus, 2016 om 5:40 am:
wat kan ik zeggen, frank is saai en ironisch, aardig goede schrijver. Ik heb al zijn boeken gelezen. Grote fan!
jeroen goinga jeroen goinga uit paramaribo schreef op 25 juli, 2016 om 2:58 am:
Ik heb zo veel bewondering voor deze man. Wat een geweldenaar. Still going strong! Al zijn boeken meer dan 1 keer gelezen. Niet alleen een geweldige fietserr/avonturier, maar een even zo goede schrijver.
Willy Willy uit Antwerpen schreef op 27 juni, 2016 om 9:09 am:
Dag Frank, eindelijk is het dan toch gelukt om een fietsvakantie te doen. Ik ben samen met mijn vrouw van Tours naar Santiago de Compostela gereden. Het was een prachtige tocht over de Pyreneeën en langs prachtige Spaanse steden en dorpen. Ik zou morgen (of vandaag al!) terug vertrekken. Groetjes
Hans Hans uit De Blesse schreef op 16 mei, 2016 om 9:20 am:
Hallo Frank, ik heb een paar van je boeken gelezen. Heel goed! Echter je levensverhaal heeft mij het meest geïnspireerd. Verleden jaar heb ik voor het eerst een tocht naar Barcelona gemaakt. Ik ben net zo oud als jij, dus moet ik wel een klein beetje kunnen van wat jij doet. Ik heb genoten, maar moest helaas na 1700 km stoppen door een liesbreuk. Nu ben ik op weg naar Rome en geniet ik weer ondanks de kou. Ik heb ook liever hitte. Bedankt voor de inspiratie.
christel christel uit nijverdal schreef op 21 maart, 2016 om 8:43 pm:
Wat genieten elke keer weer van de reisverhalen van Frank. Ook kan ik vreselijk lachen om zijn droge humor. Hoop dat je nog lang mag blijven fietsen in goede gezondheid. En niet te vergeten nog heel wat nieuwe boeken schrijft.
Marcel Marcel uit Hoek van Holland schreef op 18 maart, 2016 om 12:14 pm:
Hallo Frank, Ik ben groot liefhebber van je boeken. Ik verslind ze werkelijk. Met jouw ga je op reis, terwijl je thuis in je luie stoel zit. ook je nieuwste boek "de hanen van de koning" weer verslonden. Ik kan niet wachten op je volgend e boek !
Emma Emma schreef op 16 februari, 2016 om 9:02 pm:
Is hij dan weer terug in Nederland? Volgens het kaartje fietst hij nog steeds in Mexico. Ik heb het nieuwe boek bijna uit en mijn man kan niet wachten om er in te beginnen. Ik was zijn schrijfstijl vergeten dus de kans dat ik een oudje 😉 opnieuw lees is groot. Hij zal niet blij zijn met de temperatuur hier.
Ariane Blees Ariane Blees uit Zaandam schreef op 16 februari, 2016 om 4:37 pm:
Kan bijna niet wachten tot zaterdag, de eerste dag van de Fiets- en Wandelbeurs. Heb die avond vrij gehouden om meteen in je nieuwe boek te kunnen beginnen dat je dan signeert. Dat wordt weer smullen!
Erik Stam Erik Stam schreef op 13 februari, 2016 om 10:32 pm:
Je staat in de Wikipedia. Iemand heeft de moeite genomen om je op te nemen in deze encyclopedie. Alleen je verjaardag staat er fout in. Nu krijg je de rest van je leven de felicitaties een maand te laat!! ========================================================================== Ik was te somber en te dramatisch. De wiki auteur paste de datum aan. Dank je wel Rosa!
Emma Emma schreef op 13 februari, 2016 om 2:36 pm:
Ben ik weer... Mijn man reed zijn eerste lange fietstocht in 1969 toen nog net geen 22 jaar oud samen met een vriend. Hij begon in Nederland - België- Frankrijk- Zwitserland –Liechtenstein –Oostenrijk –Duitsland en weer naar Nederland, in totaal 2500 km. Hij is daarna jarenlang alleen erop uit getrokken, soms kwam hij mensen tegen maar het liefst reed hij alleen. Hij sliep altijd in jeugdherbergen. In 1975 wilde hij mij op de fiets in Zwitserland komen opzoeken waar ik toen werkte maar tijdens een klim knapte er iets in zijn knie en daarna heeft hij het fietsen in de bergen op moeten geven. Pas heel veel later is hij aan deze knie geopereerd en zou hij kunnen zijn gaan fietsen. Echter zijn leven was zo heel anders met mij en kinderen dat het nooit meer tot een dergelijke fietstocht is gekomen. Het fietsen zoals jij doet Frank zou hij niet willen, maar hij leest jouw boeken ook erg graag.
Emma Emma schreef op 12 februari, 2016 om 12:57 pm:
Hallo Frank, vandaag begin ik aan je nieuwste boek. Het ziet er mooi uit zoals ik van al jouw boeken gewend ben. Ik heb ze gisteren nog aan mijn zwager aanbevolen. Mexico was je al eerder dat herinner ik me uit het boek 'Vijfentwintig jaar later' dat ik hier voor me heb liggen. In 1988 wel te verstaan. Later was je nog een paar keer zie ik op deze site. Ik weet niet of daar een boek van is, ik kon het niet zo snel vinden. Take care! en Good Luck
Ineke Ineke schreef op 5 februari, 2016 om 3:08 pm:
Dag Frank, hopelijk is het warm in Belize. Je schiet al weer aardig op. Wifi, je kunt er niet meer omheen. Toch wel prettig, de nieuwe technologie? Jan en ik hebben Ruth en Albert ook nog bezocht tijdens onze inkoopreis naar het meer van Atitlan. Goede reis verder gewenst.
Ineke Ineke schreef op 30 januari, 2016 om 3:58 pm:
Hallo Frank, wat jammer dat het bewolkt en koud is in Tikal. Ook hier in Antigua 'frisse' dagen gehad, die jij als 'koud' bestempelt. Zelfs donderdag een heuse tropische bui gehad. Succes verder op je tocht die hopelijk wat warmer wordt.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!