Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.198.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Yvonne Hontelé Yvonne Hontelé uit Uffelte schreef op 17 juli, 2017 om 3:24 pm:
Frank ik ben al sinds 1980 een hartstochtelijk wereld-wandelaar maar heb enorm genoten van bijna al je boeken. Geen lezingen wegens gehoorproblemen helaas. Met niets te vergelijken jouw reizen. En nu weer opnieuw via de bieb als e-book. Dank voor dit geweldige initiatief. Nog veel bijzondere reizen gewenst. Mijn favorfavoriete voettocht was door Mongolië met Rik Idema. Die had daar ook duizenden km gefietst en woont er nu (Tseren Tours).
Kitty Kitty uit Rosmalen schreef op 21 juni, 2017 om 9:43 am:
Beste Frank, dank zij de e-boeken van de bibliotheek heb ik jouw boeken ontdekt! Ik geniet van je avonturen en je nuchtere kijk op alles wat je overkomt en meemaakt tijdens je reizen. Ik wens je een hele goede reis en weer een behouden thuiskomst!
Willy Moelans Willy Moelans uit Antwerpen schreef op 14 juni, 2017 om 2:18 pm:
Beste Frank, nu je toch in Thomery bent is het misschien het moment om Guedelon aan te doen, waar ze een Middeleeuws kasteel aan het bouwen zijn zoals men dit deed in de Middeleeuwen. Groetjes Willy
Ariane Blees Ariane Blees uit Zaandam schreef op 27 mei, 2017 om 9:18 pm:
Ik wil ook naar Namibië Frank, dus schiet op met dat boek! Zonder dollen: als ik jouw avonturen lees is het net of ik mee ben. Dus ik hoop, net als andere lezers, dat je nog vele jaren leest en schrijft!
Erik Erik schreef op 21 april, 2017 om 9:20 am:
hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
Jan Bastiaansen Jan Bastiaansen uit Rijsbergen schreef op 7 maart, 2017 om 10:26 pm:
'Beste Frank, 19 naar geleden was ik bij een lezing van je in Breda. Daar kocht ik het boek Twee Scherven.Nu las ik het nog eens .In de loop der tijden heb ik sindsdien de meeste boeken van je gelezen. Steeds kan ik mij verplaatsen in de streek waar.je bent.Het is altijd geweldig om ze te lezen..Ik ben nog steeds jaloers op je. ik ben 77 jaar oud en had ook dat willen meemaken. Vele fietsreizen heb ik gemaakt, steeds echter veel kortere afstanden.Ik wens je nog een lange gezonde tijd om nog uitdagingen aan te gaan. Succes daarmee.
Willy Willy uit Antwerpen schreef op 3 december, 2016 om 7:52 pm:
Dag Frank, spijtig dat ik op uw item van lezingen niet meer kan nakijken wanneer en waar er een lezing van u plaatsvind. Als dit in de buurt was (Roosendaal of Breda of dergelijke) kon ik mij altijd verheugen op een leuke avond. Groetjes Willy
Geertje Geertje uit Helmond schreef op 23 oktober, 2016 om 1:29 pm:
Hallo Frank, ik ben een grote fan van je reisverhalen. Heb al je boeken en sommige zelfs in meerdere uitvoeringen. Ik heb er 22 om precies te zijn. Heb ze allemaal wel 2 of 3 keer gelezen, en ze blijven me gewoon boeien. De manier waarop jij al die kilometers aflegt op je fiets en de droge humor waarmee je je ervaringen in je boeken verwerkt. Ik snap zelf ook niet dat ik gemist heb dat er weer een nieuw boek uit is. De hanen van de koning, dus ik heb het boek meteen besteld, kan ik het deze week nog gaan lezen. Hoop nog lang van je verhalen te mogen genieten.
Judith Judith schreef op 16 september, 2016 om 12:04 pm:
Dank voor jaren inspiratie en leesplezier!
Hannie Hannie uit Berkel-Enschot schreef op 31 augustus, 2016 om 1:22 pm:
Dankjewel voor 10 pagina's gratis proza met prachtige foto's. Ik heb ze uitgeprint om later te lezen. Lieve Frank nog vele gezonde kilometers toegewenst.
diederik diederik uit alkmaar schreef op 26 augustus, 2016 om 6:08 am:
Hoi Frank, Samarkand en Buchara, rustig , mooi, warm. IK LEEES NU JE LAATSTE BOEK. bELLENBLAZEN IN KHIU NGIEW. jAMES, EN JE ONZEKERHEID
DIDI werther DIDI werther uit alkmaar schreef op 26 augustus, 2016 om 5:40 am:
wat kan ik zeggen, frank is saai en ironisch, aardig goede schrijver. Ik heb al zijn boeken gelezen. Grote fan!
jeroen goinga jeroen goinga uit paramaribo schreef op 25 juli, 2016 om 2:58 am:
Ik heb zo veel bewondering voor deze man. Wat een geweldenaar. Still going strong! Al zijn boeken meer dan 1 keer gelezen. Niet alleen een geweldige fietserr/avonturier, maar een even zo goede schrijver.
Willy Willy uit Antwerpen schreef op 27 juni, 2016 om 9:09 am:
Dag Frank, eindelijk is het dan toch gelukt om een fietsvakantie te doen. Ik ben samen met mijn vrouw van Tours naar Santiago de Compostela gereden. Het was een prachtige tocht over de Pyreneeën en langs prachtige Spaanse steden en dorpen. Ik zou morgen (of vandaag al!) terug vertrekken. Groetjes
Hans Hans uit De Blesse schreef op 16 mei, 2016 om 9:20 am:
Hallo Frank, ik heb een paar van je boeken gelezen. Heel goed! Echter je levensverhaal heeft mij het meest geïnspireerd. Verleden jaar heb ik voor het eerst een tocht naar Barcelona gemaakt. Ik ben net zo oud als jij, dus moet ik wel een klein beetje kunnen van wat jij doet. Ik heb genoten, maar moest helaas na 1700 km stoppen door een liesbreuk. Nu ben ik op weg naar Rome en geniet ik weer ondanks de kou. Ik heb ook liever hitte. Bedankt voor de inspiratie.
christel christel uit nijverdal schreef op 21 maart, 2016 om 8:43 pm:
Wat genieten elke keer weer van de reisverhalen van Frank. Ook kan ik vreselijk lachen om zijn droge humor. Hoop dat je nog lang mag blijven fietsen in goede gezondheid. En niet te vergeten nog heel wat nieuwe boeken schrijft.
Marcel Marcel uit Hoek van Holland schreef op 18 maart, 2016 om 12:14 pm:
Hallo Frank, Ik ben groot liefhebber van je boeken. Ik verslind ze werkelijk. Met jouw ga je op reis, terwijl je thuis in je luie stoel zit. ook je nieuwste boek "de hanen van de koning" weer verslonden. Ik kan niet wachten op je volgend e boek !
Emma Emma schreef op 16 februari, 2016 om 9:02 pm:
Is hij dan weer terug in Nederland? Volgens het kaartje fietst hij nog steeds in Mexico. Ik heb het nieuwe boek bijna uit en mijn man kan niet wachten om er in te beginnen. Ik was zijn schrijfstijl vergeten dus de kans dat ik een oudje 😉 opnieuw lees is groot. Hij zal niet blij zijn met de temperatuur hier.
Ariane Blees Ariane Blees uit Zaandam schreef op 16 februari, 2016 om 4:37 pm:
Kan bijna niet wachten tot zaterdag, de eerste dag van de Fiets- en Wandelbeurs. Heb die avond vrij gehouden om meteen in je nieuwe boek te kunnen beginnen dat je dan signeert. Dat wordt weer smullen!
Erik Stam Erik Stam schreef op 13 februari, 2016 om 10:32 pm:
Je staat in de Wikipedia. Iemand heeft de moeite genomen om je op te nemen in deze encyclopedie. Alleen je verjaardag staat er fout in. Nu krijg je de rest van je leven de felicitaties een maand te laat!! ========================================================================== Ik was te somber en te dramatisch. De wiki auteur paste de datum aan. Dank je wel Rosa!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!