Fiets- en Wandelbeurs

Frank van Rijn op Fiets- en Wandelbeurs
8 oktober 2005

fiets-en-wandel.jpg
De bekende fietsreiziger Frank van Rijn komt speciaal eerder naar huis om lezingen te verzorgen. De Wereldfietser en Op Pad verzorgen ook presentaties en lezingen. Het fietstestparcours wordt ruimer opgezet. Dat is onder andere het nieuws, dat de oktober-Nieuwsbrief van de Fiets en Wandelbeurs 2006 ons meldt. Deze beurs wordt op 18 en 19 februari 2006 in de Amsterdam RAI gehouden. Het is een voortzetting van de Fietsvakantiebeurs.

Begin van dit jaar kreeg Van Rijn – op de eerste dag van de Uit & Actief Beurs – de oorkonde ‘Buitensporter van het Jaar’ uitgereikt door Op Pad-hoofdredacteur Kees Lucassen. Hij zal verhalen over zijn fietsavonturen. De grootste zaal is inmiddels gereserveerd. De Wereldfietser levert diverse inleiders voor lezingen over fietsreizen in Europa en daarbuiten. De redactie van Op Pad verzorgt een lezing over fietsen over de Karakorum Highway. Verder komen er nog workshops over fietsvakantie, rugzak en fietstassen inpakken en fietstechniek.
Het fietstestparcours wordt in 2006 beduidend ruimer opgezet dan dit jaar en wordt ook benut voor een fietsentest van Op Pad.

Geef een reactie