Loading images...

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 50.19.190.144 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
InekeIneke schreef op 5 februari, 2016 om 3:08 pm:
Dag Frank, hopelijk is het warm in Belize. Je schiet al weer aardig op. Wifi, je kunt er niet meer omheen. Toch wel prettig, de nieuwe technologie? Jan en ik hebben Ruth en Albert ook nog bezocht tijdens onze inkoopreis naar het meer van Atitlan. Goede reis verder gewenst.
InekeIneke schreef op 30 januari, 2016 om 3:58 pm:
Hallo Frank, wat jammer dat het bewolkt en koud is in Tikal. Ook hier in Antigua 'frisse' dagen gehad, die jij als 'koud' bestempelt. Zelfs donderdag een heuse tropische bui gehad. Succes verder op je tocht die hopelijk wat warmer wordt.
EmmaEmma uit Deurne schreef op 29 januari, 2016 om 12:51 pm:
Beste Frank wat ben jij een gezegend man dat je al zolang kunt fietsen. Ik mis op je eigen site het boek: ‘ Vijfentwintig jaar later’ uit 1995. Ik heb een aantal boeken van je waarvan enkele gesigneerd omdat ik bij een lezing was lang lang geleden. Vanwege mijn gezondheid kan ik dat niet meer maar je nieuwste boek ga ik zeker kopen. Leuk om een foto van jou te zien met het boek ‘Kuifje in Tibet’ in je handen en een T-shirt. Ook ik ben een Kuifje fan en ik denk dat door het lezen van deze strips op jonge leeftijd mijn kijk op de wereld breder heeft gemaakt. Jouw boeken waren daar eveneens een aanvulling op, vrg en succes met alles Emma
InekeIneke uit Antigua schreef op 27 januari, 2016 om 1:18 am:
Hoi Frank, we zijn daar 5 jaar geleden nog geweest en in daarvoor ook 2 x. We vonden het een leuke plek. Je bent er zeker aan het kamperen. Zitten die papegaaien daar nog en de aap Tony? Nog steeds daar zelf opschrijven in een dik boek wat je hebt genuttigd?
AlbertAlbert uit Vlissingen/San Juan La Laguna schreef op 26 januari, 2016 om 1:43 am:
Hallo Frank. Finca Ixobel, herinner ik me van de fietstocht hier naar toe in 2004. We brachten er een nacht door. De route naar Tikal zal wat minder van je vergen dan wat je vorige week voor je kiezen kreeg! Vandaag Alda en Jan hier op bezoek gehad. Hoorde dat je nogal wat problemen had met je banden. Ruth en ik wensen je verder een plezierige tocht!
AndréAndré schreef op 16 januari, 2016 om 1:07 pm:
Beste Frank, ik zie enorm uit naar je nieuwe boek. Weer even heerlijk met je meefietsen en avonturen beleven. Ik hoop dat je dit nog lang mag doen!
WillyWilly uit Antwerpen schreef op 11 januari, 2016 om 7:06 pm:
Dag Frank, zo te zien ben je weer een grote trip aan het maken, moedig van je. Kom je dit jaar ook een lezing geven op de fiets en wandelbeurs van Antwerpen? dan kan ik mijn collectie boeken weer wat rijker maken...! Groetjes en tot kijk! Willy
AlbertAlbert uit Vlissingen/San Juan La Laguna schreef op 9 januari, 2016 om 8:51 pm:
Hallo Frank, je fiets en jij hebben de boottocht naar Panajachel goed doorstaan? Je hebt hier een lege plek achter gelaten en dat niet alleen in de tuin... Het was erg gezellig om je bij ons te hebben. Overigens, toen je weg voer van de steiger in San Juan werd me gevraagd of mijn broer veel fietste. Ik heb dat bevestigd, want ze trappen er kennelijk niet in dat je mijn jongste zoon zou zijn. Fijne tocht verder!
DaniëlleDaniëlle schreef op 29 november, 2015 om 2:48 pm:
Hallo, Mijn naam is Daniëlle Zoutenbier. Ik ben 23 jaar oud en kom uit nederland. Samen met mijn beste vriend Frank van 21 jaar oud wil ik lopend de wereld rond. Kunt u ons misschien tips geven? Waar moet je op letten, wat neem je mee?, hoe doe je dat met geld? Visa's? Wij willen over max twee jaar gaan lopen geen tijdslimiet gewoon gaan en we zien het wel. Graag hoor ik van u, Vriendelijke groet, Daniëlle Zoutenbier
berdine dirvenberdine dirven schreef op 27 november, 2015 om 6:31 pm:
Hallo Frank, Voor een kloosterzuster (85) die bijna niets meer kan zien zoek ik boeken uit om te luisteren via Passend Lezen. Voorheen, toen ze nog wel goed kon zien heeft ze alles van jou gelezen. Ik kijk dus af en toe op je site of er nog iets nieuws aan komt en nu is dat dus inderdaad zo. Ik hoop dat het ook gauw ingesproken wordt want ze zit nu al met spanning te wachten!
Brigitte HuizengaBrigitte Huizenga schreef op 28 oktober, 2015 om 1:42 pm:
Hallo Frank. Al jaren geleden heb ik je eerste boeken gekocht en gelezen. Nu heb ik je weer "herontdekt" en je laatste vijf boeken ook meteen weer aangeschaft. Het is waar wat andere lezers zeggen. Zodra je in een boek van jouw boeken begint te lezen raak je helemaal onthaast en vergeet je alles om je heen. Het is net of je als lezer achterop zit! Ga zo door ! Ben weer helemaal bij en kijk uit naar je volgende boek in februari. Wat wordt trouwens je volgende bestemming?
Jan BastiaansenJan Bastiaansen schreef op 23 augustus, 2015 om 1:22 pm:
Beste Frank, Wat een geweldige reizen maak jij. Je kunt er ook zo informatief over schrijven. De kleinste dingen vallen je op. Ik heb al diverse boeken van je gelezen en al verschillende lezingen van je bijgewoond. Ik om gewoon in een andere toestand wanneer ik je verhalen lees. Ik ben 75 jaar en zou nu wel 25 willen zijn om ook zulke reizen te kunnen maken. Bedankt voor de geweldige reisboeken en houd niet op met fietsen, de elektrische fiets is er ook nog !!!!!
JacquelienJacquelien schreef op 16 augustus, 2015 om 2:49 pm:
Hallo Frank: Wat kan een willekeurige greep toch goed uitpakken. Ik vond bij het zoeken naar boeken India en Nepal het boek de gouden capuchon. Een gouden greep bleek het. Een fijne schrijfstijl en een prachtige inkijk in de natuur en cultuur van een land. Dit was vlak voor mijn vakantie en inmiddels ben ik 5boeken verder en heb ik de eerste twee gekocht. Vanaf nu ben ik fan en reis ik met terugwerkende kracht met je mee. Ik hoop dat je nog vele reizen kunt maken en ook nog tijd vindt om dit vast te leggen in boeken.
Yvonne HonteléYvonne Hontelé schreef op 21 juli, 2015 om 10:25 pm:
Beste Frank, Ik ben helemaal in de ban van Stempelstan. Wat schijf je toch geweldig. Met dank aan de bibliotheek in Havelte. Heb nog lang niet al je boeken gelezen maar wel 5 of 6. Was zelf bergwandelgids in de hele wereld (niet in de Alpen, wel in de Canadian Rockies. Met fietser Rik Idema in Mongolië te voet. Maar wat jij beleeft en hoe je het beschrijft, ongelofelijk boeiend. Dat je nog maar veel mag reizen. Ultreia!
Henrique MatiasHenrique Matias schreef op 10 juli, 2015 om 9:15 pm:
Good travel. I was with you at Elvas. Good bye Henrique Matias
João CarlosJoão Carlos schreef op 5 juli, 2015 om 6:34 pm:
Amigo Frank espero que su viage este corriendo bien necessito que me envie una direccion de correo electronico para que le pueda enviar una foto que sacamos juntos en Elvas Portugal quando estuvo reparando su bicicleta un saludo João Carlos
AnnemiekeAnnemieke schreef op 24 mei, 2015 om 11:13 am:
Geachte heer van Rijn, Ik hoop van harte dat het boek een keer af komt, maar in de tussentijd heb ik genoten van uw berichten op de site over uw Namibië-reis. Ik wens u nog vele mooie en veilige reiskilometers toe! Groeten, een trouwe lezeres
SacoSaco schreef op 3 mei, 2015 om 6:15 pm:
Met veel enthousiasme uw boek gelezen over de fietstocht door Madagaskar. Wat mij opvalt is dat de reis meer tekst beschrijft over het zuiden van Madagaskar. Verder een geweldige ervaring in dit unieke "continent". Hebt u nog tips voor een reis naar dit unieke eiland.
WendieWendie schreef op 13 april, 2015 om 10:59 pm:
Beste Frank, met je boeken maakte ik kennis toen ik een keer een boek van je las uit de bieb, alweer meer dan vijftien jaar geleden. Sindsdien heb ik er een flink aantal gekocht en het lezen beurt me altijd weer op. Je droge humor en de manier waarop je naar de wereld kijkt, en natuurlijk ook de prachtige natuur en omgevingen die je beschrijft en toont in de foto's, zijn een verademing voor een moderne drukke mens en verdrijven alle zorgen! Heel erg bedankt voor het plezier dat je boeken mij geven en ik hoop dat je nog heel lang je grote hobby uit mag oefenen!
Ariane BleesAriane Blees schreef op 3 maart, 2015 om 1:32 pm:
Hoi Frank, Zie dat je weer in Afrika bent. Verdorie, eigenlijk ben ik gewoon jaloers! Ik ben docent Toerisme. Vertel mijn leerlingen veel over andere landen, en zeg zodoende vaak dat ik van mijn hobby, reizen, mijn werk heb gemaakt.Maar vergeleken bij jou is dat niet helemaal zo. Voor jou geldt dat pas echt! Komt er weer gauw een nieuw boek? Groet, Ariane Blees

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!